2016. január 24., vasárnap

Szakmai napok programsorozat

A mai napon hosszan beszélgettünk a feleségemmel és üzlettársammal, Hermanovszki Szilviával a cég jövőjéről. Tervezgettük mikor milyen képzéseket tartsunk, igyekeztünk olyan oktatási naptárat összeállítani, amelybe sok hasznos ismeretet közvetítő esemény kerül.
Eközben pattant ki a nagyszerű ötlet gyönyörű, kreatív és intelligens párom fejéből: a szakmai napok programsorozat.

Mi is lesz ez pontosan?







Egyrészt néhány már eddig is tervezett esemény simul majd bele ebbe a programsorozatba.
Ilyen lesz a Komplex mozgásterápia csoportos szupervízió, amely a lényegét és szellemiségét sokkal inkább tükröző Komplex Mozgásterápiás Szakmai Nap elnevezéssel fut tovább, és továbbra is segítséget igyekszik nyújtani a már végzett és a módszert használó fejlesztőknek! Nem csak szupervíziós alkalmakat fog takarni a cím, hanem ide gyűjtünk össze minden olyan eseményt, amely a már végzett fejlesztőknek szól! Persze egy-egy alcím segítségével mindig pontosan elmagyarázzuk majd, az adott eseményen miről lesz szó, kinek érdemes jelentkezni!

Pedagógiai Szakmai Nap elnevezés alatt olyan programokat hirdetünk majd meg, amelyre a jelentkezésnek nem feltétele, egy korábbi továbbképzésünk elvégzése. Többféle témával jelentkezünk majd, egy-egy témát esetleg többször is elővéve. Mindig a gyakorlatra, a hétköznapi használhatóságra koncentrálunk majd! Témáink lesznek többek között: a magatartási problémás gyerekek kezelése, a hiperaktív gyerekekkel való bánás, a szülőkkel való kommunikáció, az öröm- és élményteli tanulás/tanítás, a tanulási zavarokra való hajlam felismerése gyerekeknél... és még sorolhatnám.

Ezek a szakmai napok terveink szerint mind olyan problémákat vesznek elő,járnak körbe, amelyek a pedagógusok széles körét érintik. Egy-egy felvetéshez mindig a gyakorlat és a hétköznapi használhatóság szempontjából nyúlunk majd! Éppen ezért az egyes események létszáma erősen korlátozott lesz, hogy mindenkire jusson elég idő, figyelem és gyakorlási lehetőség! Tanácsos lesz az egyes programokra mielőbb jelentkezni!

A szakmai napok egységes árképzéssel és szerkezeti felépítéssel kerülnek majd megrendezésre:
Egy-egy program 8 tanórát tartalmaz majd a szükséges szünetekkel, a szünetekben a szokásos instant kávéval, teával, édes és sós rágcsálnivalókkal.
A programokra jelentkezni kitöltött és elérhetőségeinkre elküldött jelentkezési lappal lehet. A jelentkezés akkor válik érvényessé, ha arról pozitív visszajelzést adunk!
A programok díja egységesen 14.990Ft/alkalom.

Nemsokára jövünk a konkrét programokkal!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Komplex mozgásterápia értékelő ívek összesítése (Kulcsár György által tartott tanfolyamok):

A komplex mozgásterápia tanfolyamok ( Mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására című akkreditált pedagógus továbbképzés )...