2016. január 6., szerda

Komplex mozgásterápia saját élményű tanulás

Ha nem sikerült tökéletesen megjegyezni az egyes fejlesztő mozgásokat... Ha hiába próbálod nem lesznek tökéletesek az egyes mozdulatok... Ha jó lenne pontosan megtanulni és begyakorolni minden fejlesztőmozgást... Ha jó lenne sok egyénre szabott segítséget kapni, és sokat beszélgetni fejlesztésről, pedagógiáról...
...akkor saját élményű tanulásra van szükséged!

Ha szeretnéd első alkalommal elvégzem veled a vizsgálatot, és időt szakítunk rá, hogy részletesen átbeszélhessük az eredményeit!

Ezután havonta egyszer találkozunk. Összeállítok neked egy fejlesztő feladatsort, amelyben minden fejlesztendő terület szerepelni fog. Megtanítom a fejlesztő mozgásokat, te kipróbálod, kicsit gyakorlod őket. Kapsz róluk egy írásos emlékeztetőt és utána egy hónapig minden nap otthon gyakorolni fogod!

Egy hónap múlva ismét találkozunk, megbeszéljük a tapasztalataidat, ellenőrzöm a fejlődésed és ennek megfelelően új feladatokat adok. És ezt így folytatjuk, amíg minden egyes fejlesztő mozgást be nem gyakorolsz az automatizmusig!

Közben rengeteget tudunk majd beszélgetni a fejlesztésről, pedagógiáról és egyebekről. Ez egy igazán egyénre szabott segítség az elinduláshoz, ha valaki szeretne profi komplex mozgásterápiás fejlesztővé válni!

Még egyszer a lényeg:

A saját élményű tanulás ajánlott hossza: minimum 10 alkalom,
Találkozások ajánlott gyakorisága: 1 alkalom/hó
Oktató: Kulcsár György neuropedagógus, mozgásterápia oktató
Díja: 9990Ft/alkalom
A foglalkozások hossza: 45 perc (Kivéve az első alkalom, ha kértél vizsgálatot, akkor 120-150 perc)


Mit szólsz? Ha érdekel vedd fel velem a kapcsolatot, hogy a részleteket tisztázni tudjuk!

Kulcsár György
neuropedagógus, mozgásterápia oktató
0670-213-7387
kulcsar.gyorgy75@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Komplex mozgásterápia értékelő ívek összesítése (Kulcsár György által tartott tanfolyamok):

A komplex mozgásterápia tanfolyamok ( Mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására című akkreditált pedagógus továbbképzés )...